Entertainment

Gerschtanowitzjes halen alles uit de kast voor verjaardag Renate

27 oktober 2020 18:17 Aangepast: 27 oktober 2020 19:40
Winston en Renate Gerschtanowitz Beeld © ANP

Geen groot feest voor de 41e verjaardag van Renate Gerschtanowitz. Gelukkig is daar haar familie om de presentatrice alsnog een onvergetelijke dag te bezorgen. En al hun volgers kunnen meegenieten van de feestelijkheden op social media.

"Ik vind dat er toch een feestje van moeten maken"

Zowel Winston als Renate delen op Instagram een video waarin Renate samen met haar twee zoons de polonaise loopt door de keuken terwijl het gelijknamige 'Polonaise Hollandaise' van Arie Ribbens door de speakers galmt. 'Ik vind dat er toch een feestje van moeten maken', schrijft de presentator bij het vrolijke filmpje. Volgens Winston is het een traditie en corona of niet, daar verandert niets aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oepsie! Winston Gerschtanowitz aangezien voor andere Winston

Onder de post stromen de verjaardagswensen voor de presentatrice binnen. Ook het filmpje valt in de smaak. Maik de Boer noemt het zelfs 'briljant' en ook Nicky Romero, Bridget Maasland, Koos van Plateringen, Chantal Janzen, John Ewbank, Liza Sips en Evi Hanssen wensen haar een fijne dag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Winston Gerschtanowitz deelt trouwdagfoto na 9 jaar huwelijk

Begin oktober was het precies 20 jaar geleden dat Linda de Mol samen met haar koffergirls de trap afkwam om zoveel mogelijk geld uit te delen. Leuk voor de presentatrice, maar wie eigenlijk de leukste baan heeft is Winston Gerschtanowitz:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore