Entertainment

Kim Feenstra toont volgers hoe kraamtijd er écht uitziet

27 oktober 2020 14:44
Kim Feenstra Beeld © ANP

Het leven van een nieuwbakken moeder is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Kim Feenstra (35) weet er tegenwoordig alles van. Zo'n twee weken kwam haar grote droom uit toen zoontje Brooklyn ter wereld kwam, maar het topmodel beseft inmiddels al te goed dat ze zoveel slaap als daarvóór voorlopig niet gaat krijgen.

"Het voelt alsof de tijd je in gaat halen"

Op Instagram deelt Kim een realistische foto van haar kraamtijd. Zo schrijft ze uitgeput slechts 'een paar uur per nacht' te slapen vanwege haar kleine nachtbraker. Maar het is 'still all good in mommy hoofd', stelt ze ons gerust.

Volgens haar volgers moet Kim juist genieten van deze momenten. Zo schrijft iemand: 'Geniet geniet geniet! Het is zo voorbij! Het voelt alsof de tijd je in gaat halen dus maak 1000 mooie lieve bijzondere herinneringen! Maak nog meer foto's, plaats ze in je hart en nogmaals: geniet!' Een andere fan laat weten dat ze even moet doorzetten want 'voordat je het weet slapen ze de nacht door'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Feenstra blikt vooruit op tijd mét haar baby

Op de gedeelde post zijn enkel de voetjes van het mannetje te zien, een bewuste keuze die Kim tijdens haar zwangerschap al maakte. Eerder vertelde ze in tijdschrift Grazia dat ze het delen van foto's van haar pasgeboren zoontje erg 'kwetsbaar en privé' vindt. Kim: "Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden."

Kim was eerder al openhartig over het feit dat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kon worden. Het is haar en haar vriend Stanley uiteindelijk gelukt dankzij ivf-behandelingen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is waarom een gender reveal niet is besteed aan Kim Feenstra

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore