Ga naar de inhoud
Entertainment

'Band tussen Famke Louise en Diederik Gommers bekoeld'

Beeld © ANP

Vlogger Famke Louise (21) en ic-arts Diederik Gommers (56) hebben, drie weken nadat zij bekendmaakten een campagne op te zetten om de coronaregels aan jongeren uit te leggen, weinig contact meer. Dat vertelde Gommers maandag in de 'Coen & Sander Show'.

De socialite en de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care spraken een aantal keer af na een uitzending van Jinek. Famke Louise zat in het programma om de actie #Ikdoenietmeermee, tegen de coronaregels, te verdedigen. Maar uiteindelijk draaide ze bij en bleek ze toch niet tegen de regels te zijn. Het tweetal sprak samen af om te praten over de angsten en ongenoegens die Famke Louise wel namens de Nederlandse jeugd verwoordde.

Famke
Lees ook:
Famke Louise gooit het over een andere boeg

"We hebben nog maar weinig contact", aldus Gommers. "We hebben al gevraagd of Famke een paar vragen wil voorlezen. Maar ze vindt het toch lastig om met corona bezig te zijn." Een probleem is ook dat er "allerlei mensen tussen ons in zitten. En ik heb het ook druk gehad. Maar ik ga nog een poging wagen."

Dennis
Lees ook:
Dennis Schouten over Famke Louise bij Jinek: 'Het was zielig'