Entertainment

Huizenjacht Kopen Zonder Kijken blijkt schot in de roos

26 oktober 2020 22:09
Kopen Zonder Kijken Beeld © Kopen Zonder Kijken

Kaat en Maarten doen het onvoorstelbare: een huis kopen zonder het gezien te hebben. Met slechts één handtekening geven ze het team van 'Kopen Zonder Kijken' toestemming om alle beslissingen voor hen te nemen. En niet zonder gevaar...

"Dit is echt ons droomhuis"

Kaat en Maarten huren samen een bescheiden appartement in het drukke centrum van Rotterdam, maar in deze fase van hun leven zijn zij toe aan ruimte en rust. Het liefst in het centrum van Breda, maar de zoektocht naar een nieuwe woning verloopt allesbehalve rooskleurig. Daarom nemen zij het heftige besluit om het zoeken, kopen én verbouwen van hun nieuwe huis compleet uit handen te geven aan Martijn Krabbé en zijn team. En er is haast bij, want het stel heeft nog een nieuwtje: ze zijn in verwachting!

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kopen zonder kijken-stel blijft concessies doen, maar is dolblij

Als ze langs potentiële huizen rijden in Breda weten Kaat en Maarten niet wat ze meemaken. Alles wat ze onderweg tegenkomen vinden ze fantastisch, maar het eerste huis op de route heeft een speciaal plekje in hun hart - niet wetende dat ze dat huis zojuist gekocht hebben. Als de presentator hen een paar dagen later het nieuws komt brengen stralen ze van geluk. De aanstaande ouders kunnen niet geloven dat dit pareltje van hen is. "We zijn hier zo lang mee bezig geweest en als je dan in zo’n huis loopt… dat dit dan van jou is, is heel gek", vertelt Maarten emotioneel. "Het besef daalt denk ik nu een beetje in (…) Dit is echt ons droomhuis."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Martijn Krabbé zoekt weer pareltjes voor Kopen zonder Kijken

Maar al snel slaat hun blijdschap om in lichte paniek. Er is namelijk ruim 30.000 euro boven de vraagprijs geboden, en dat hadden ze niet zien aankomen. Want hoeveel is er nu nog over voor de verbouwing? Genoeg voor in ieder geval een nieuwe keuken, badkamer en vloer.

Het resultaat is dan ook boven verwachting. "Dat had ik niet durven dromen", spreekt Kaat zich uit. "Alles klopt gewoon (…) Dit is echt een goede keuze geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Moeder en zoon gooien alle eisen overboord in Voor Hetzelfde Geld

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.31 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore