Entertainment

Nikkie drijft spot met zichzelf en lanceert 'bla bla bla'-kleding

26 oktober 2020 16:46 Aangepast: 26 oktober 2020 20:10
Beeld © RTL

Hoor je de zin: "Ik noem een Gucci, ik noem een Prada, bla bla bla, chocoladevla...", dan denk je direct aan Elise Schaap (38) en haar treffende persiflage van Nikkie Plessen (35) in 'De TV Kantine'. Dat de mode-onderneemster een gezonde dosis zelfspot heeft blijkt, want ze neemt nu een 'bla bla bla chocoladevla'-item op in haar collectie.

"Ik noem een Porsche, ik noem een Lamborghini, ik noem een Ferrari"

Wat betreft het mode-advies heeft Elise als Nikkie in De TV Kantine het aan het verkeerde eind. In Nikkie's collectie spot je amper chocoladevla-tinten, maar toch kan de RTL Boulevard-deskundige het niet laten om iets met de 'bla bla bla'-uitspraak te doen. Op Instagram showt ze de nieuwste parel uit haar collectie: een longsleeve met haar zelfportret én een tekstwolk die 'blah blah' zegt. 

'Ik noem een Porsche, ik noem een Lamborghini, ik noem een Ferrari. Bla bla bla, chocoladevla', schrijft Nikkie bij het filmpje van zichzelf op het circuit van TT Assen. Het truitje is inmiddels al te koop in de online shop en winkels van Nikkie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Plessen negeert eerdere kritiek en gaat weer voor pony

Chocoladevla is dan misschien niet wat de klok slaat in modeland, maar Nikkie is de beroerdste niet om in onderstaande video uit te leggen wat dan wél de trends voor de komende tijd zijn. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore