Entertainment

Marieke Elsinga trots op 'vriendje' uit The Masked Singer

24 oktober 2020 09:35 Aangepast: 24 oktober 2020 09:35
Beeld © ANP / RTL

Marieke Elsinga (34) had sinds het eerste optreden van de Astronaut in 'The Masked Singer' al een donkerbruin vermoeden dat degene in het pak zomaar eens een héle goede vriend van haar kon zijn. Gisteren werden haar vermoedens bevestigd. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Ik ben zo trots op die lieverd"

Marieke zat gisteren, net als 2,7 miljoen andere kijkers, op de bank om naar het razend populaire The Masked Singer te kijken. "Mattie is op tv", zegt ze als de Astronaut in beeld is. Ze is er namelijk van overtuigd dat haar radio-collega schuilgaat achter het masker. Als bekend wordt dat de Astronaut het veld moet ruimen, vindt Marieke dat ontzettend jammer. "Maar nu kom ik er wel achter of je het echt bent."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

The Masked Singer-kijkers zaten massaal op het juiste spoor

Als het masker van de Astronaut eindelijk af wordt gezet en Mattie inderdaad tevoorschijn komt, is Marieke door het dolle heen. "Jaaaa! Je bent het", schreeuwt ze door de woonkamer. "Ik ben zo trots op die lieverd. Best wel goed gezongen hoor."

Ook Mariska Bauer deed dit jaar mee aan het programma. Zij ging schuil achter het masker van de Muis. Zelfs manlief Frans en haar kinderen wisten niet dat ze meedeed. Hieronder zie je hoe ze haar deelname geheim hield.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore