Entertainment

The Masked Singer vestigt nieuw kijkcijferrecord

24 oktober 2020 08:38 Aangepast: 24 oktober 2020 09:58
Beeld © RTL

'The Masked Singer' heeft vrijdagavond nog meer kijkers weten te scoren dan vorige week. Met ruim 2,7 miljoen kijkers vestigde het RTL 4-programma opnieuw een kijkersrecord, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De show was daarmee ook het best bekeken programma van de dag.

Het programma scoort voor de vierde week op rij steeds hogere cijfers. De aftrap van het tweede seizoen van The Masked Singer begon nog met bijna 2 miljoen kijkers, vorige week waren dat er 2,6 miljoen. In de aflevering van vrijdagavond werden opnieuw twee deelnemers ontmaskerd. Mattie Valk zat in het pak van de astronaut en Ernst Daniël Smid hield zich schuil achter de yeti.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

The Masked Singer-kijkers tasten in het duister bij de Panter

Het eerste seizoen van De vooravond sloot af met 963.000 kijkers. Het duo Renze Klamer en Fidan Ekiz keert pas in februari weer terug op de televisie. Verder zagen op Veronica ruim 600.000 mensen hoe de Oranjeleeuwinnen met 7-0 wonnen van Estland en zich daarmee plaatsten voor het EK in Engeland in 2022.

Het journaal van 20 uur was het op een na best bekeken programma van de dag met 2 miljoen kijkers. Het brons was voor Jinek, daar keken ruim 1,3 miljoen mensen naar.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore