Entertainment

Hoogzwangere Romee Strijd deelt goed nieuws

23 oktober 2020 18:28
Beeld © ANP

Goed nieuws voor Romee Strijd (25). Het hoogzwangere model kampte de afgelopen tijd met een erge pijn aan haar bekken, wat haar zelfs aan bed gekluisterd hield. Dankzij enkele oefeningen met een yogabal heeft ze hier niet langer last van.

"Misschien heeft dat geholpen"

Romee deelde dit nieuws in haar Instagram Stories. "Ik weet niet wat er is gebeurd, maar de pijn is een soort van verdwenen. Ik heb veel oefeningen gedaan en het verder vooral heel rustig aan gedaan. Ik ben gestopt met sporten en het grootste deel van de dag thuisgebleven. Dus misschien heeft dat geholpen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Romee Strijd verhuist om ruimte voor baby te maken

Het model liet vorige maand weten enorme bekkenpijn te hebben. " Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen doe. Dus moet ik heel rustig aan doen. (…) De meeste dagen lig ik gewoon op bed, lees ik boeken, doe ik iets voor werk, wat dan ook. Maar niks geweldigs", vertelde ze destijds.

Dat Romee en haar vriend Laurens van Leeuwen een meisje krijgen is al bekend, maar de zogenoemde gender reveal ging er spectaculair aan toe. Hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore