Entertainment

The Masked Singer-kijkers zaten massaal op het juiste spoor

23 oktober 2020 22:00 Aangepast: 23 oktober 2020 22:05
Beeld © RTL

De gemaskerde deelnemers haalden weer alles uit de kast in alweer de vijfde aflevering van 'The Masked Singer'. Net als vorige week moesten 2 BN'ers het programma verlaten, maar de ontmaskeringen zorgden voor veel verbijsterde reacties.

Ditmaal zagen we hoe de Vos, de Yeti, de Vlinder, de Astronaut, de Aap én de Panter alles in de strijd gooiden om te mogen blijven. Zo zong de Panter '7 Rings' van Ariane Grande. Hoewel ze haar best deed, is ze volgens Carlo geen professionele zangeres. Gerard denkt daar iets anders over en vindt haar 'net te goed om Olcay te zijn'. Ook de veelbesproken Astronaut maakt een comeback en zong 'Drown' van Martin Garrix en Clinton Kane. Maar wie zit er toch in dat pak? De panelleden lijken het zeker te weten, maar of het klopt?

De Vlinder bracht Loretta van haar stuk als een van de hints Koffietijd blijkt te zijn. Is het dan toch Quinty Trustfull? Omdat het de zoveelste keer is dat Loretta denkt aan haar collega, oppert Ruben dat ze haar maar even moeten bellen. Als de voicemail vervolgens te horen is, lijken Loretta en Carlo zeker van hun zaak te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Afvaller Diederik Jekel onthult alle geheimen over Masked Singer

Toch moeten er ook dit keer twee kandidaten het programma verlaten. De allereerste afvaller van deze avond was de Yeti. De panelleden waren bijna eensgezind. Zo dachten Buddy, Gerard en Carlo dat Ernst Daniël Smid in het pak zat, maar Loretta dacht toch echt aan Ron Brandsteder. Helaas heeft ze het bij het verkeerde eind, want het is inderdaad Ernst Daniël Smid. Hij vertelt dat hij blij is dat hij aanwezig kan zijn, ook al 'doet zijn lichaam momenteel niet wat hij zelf wil'. Ernst Daniël maakte in 2019 bekend dat er bij hem Parkinson is geconstateerd. De operazanger kan rekenen op een groot applaus als hij zonder masker nog een stukje zingt.

Ernst Daniël Smid in The Masked Singer Ernst Daniël Smid in The Masked Singer
Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Weet jij het al? Nieuwe beelden de Vos uit The Masked Singer

In de tweede helft zagen we hoe de Panter, de Astronaut en de Aap alles gaven om het publiek te overtuigen. Maar ook hier moest er een iemand het onderspit delven. Ditmaal was het de beurt aan de Astronaut. Ook dit keer lijken de panelleden zeker van hun zaak, allen denken ze dat het Mattie Valk is. En dat blijkt juist te zijn. De Qmusic-dj moest de afgelopen weken al vragen van zijn collega's Marieke en Domien ontwijken, maar kan nu eindelijk stoppen met liegen.

 

Vorige week zagen we hoe onze eigen Diederik Jekel in een van de prachtige pakken zat. Hij vertelde in RTL Boulevard over zijn avontuur. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore