Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman vertelt dolenthousiast over het moederschap

Beeld © ANP

Katja Schuurman (45) is momenteel nog helemaal met haar hoofd in de wolken, een paar maanden nadat ze is bevallen van haar tweede dochtertje: Coco. In een Instagram Live-video beantwoordde de presentatrice vragen over het leven als kersverse moeder.

"Vanaf de bevalling heb ik m'n energie terug"

Katja was vergeten hoe zwaar het was om te bevallen van een kindje. "Ik was vergeten hoe het was. Dat heeft 24 uur geduurd. Ik wist wel dat het pittig was, maar ik merkte dat ik zenuwachtig was. Zonder in alle details te treden. Het is in 5 uur gebeurd. Supersnel. Wat dat wel betekende is dat de weeën superintens waren. Ik hing echt aan het bed." En sinds de bevalling is Katja weer helemaal herboren. "Vanaf de bevalling heb ik m'n energie terug, want ik was heel moe."

Momenteel doet Katja het nog lekker rustig aan. "Werken doe ik nog niet zo heel veel dus ik ben vooral heel veel aan het knuffelen met mijn pasgeboren baby", vertelt ze in de livestream. "In januari komt er een film aan. Dus dat is wel heel leuk."

Dochter
lees ook:
Dochter Katja Schuurman ontpopt zich tot keukenprinses

Katja's andere dochter, Sammy, kwam met de naam Coco. "We zaten in de auto met zijn drietjes, toen ik nog zwanger was. We wisten dat het een meisje zou worden. Toen kwam Sammy met wat tekenfilm-namen en de film Coco vind ik een supermooie film."

In de video hieronder vertellen Katja en grote liefde Freek ook alles over Coco's geboorte.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk op roze wolk

02:56