Entertainment

Het bingen van Virgin River seizoen 2 kan op déze datum beginnen

21 oktober 2020 20:15
Beeld © Netflix

Terwijl het derde seizoen van de romantische serie 'Virgin River' al door Netflix is aangekondigd, wachten fans van de serie al sinds eind 2019 met smart op het tweede seizoen. Het is maar goed dat de streamingdienst hen niet langer in spanning houdt, want de releasedatum is nu ein-de-lijk aangekondigd.

Liefhebbers van Virgin River moesten bijna een jaar op Netflix wachten, maar nu is het eindelijk zover. Virgin River seizoen twee staat bíjna op de streamingdienst. Op 27 november, om precies te zijn. Dan worden er tien gloednieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd en kom je erachter hoe het nu met Melinda gaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Net binnen: Virgin River krijgt een tweede seizoen

De Netflix-hit Virgin River is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het kleine stadje schreef. De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze om Los Angeles te verlaten en opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatsje haar thuis kan noemen.

De trailer en meer over het verhaal van seizoen twee laten nog even op zich wachten, maar om alvast in de stemming te komen kun je deze samenvatting van het eerste seizoen bekijken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore