Entertainment

Paul: 'Mijn kinderen vinden het vreselijk wat ik heb gedaan'

21 oktober 2020 21:30 Aangepast: 22 oktober 2020 09:51
Beeld © RTL

Paul de Leeuw (58) is al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De presentator kreeg in 1990 zijn eerste televisieprogramma genaamd 'De Schreeuw van De Leeuw'. Hoewel hij hierdoor flink aan populariteit won, vertelt hij in 'Ranking The Stars' dat zijn kinderen zijn vroegere werk 'vreselijk' vinden.

"Ik krijg op mijn donder van mijn kinderen dat ik dat heb gedaan"

Aan Patricia Paay de eer om de BN'ers te ranken op de vraag: 'Wie zou er als eerste meedoen met Verborgen Verleden?.' Tijdens deze ronde wordt aan Tony Jr. gevraagd of hij wel eens iets terugkijkt of luistert van zijn ouders. Zo was zijn vader lid van de band Het Goede Doel en schitterde zijn moeder Linda Dubbeldeman in het programma Verona als Brenda Steunbeer. 

Tony vertelt dat hij weinig tot niks terugkijkt, maar Karin Bloemen wil haar kinderen juist laten zien wat zij allemaal heeft gedaan. Paul haakt hier op in door te zeggen dat zijn kinderen het allemaal maar vreselijk vinden, wat hij in het verleden heeft gemaakt. "Ik krijg op mijn donder van mijn kinderen dat ik dat heb gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verkouden Hans Kazàn zorgt voor paniek in Ranking The Stars

"Alles van De Schreeuw van De Leeuw vinden ze belachelijk. Dat mensen dat geslikt hebben. Ze hebben echt geprobeerd om mij over de grens te krijgen, hoor", vervolgt de presentator. "Ze schamen zich overal voor. Mijn zoon heeft eens in een ruzie, toen zaten we in de auto, gezegd: 'Wat denk je wel niet? Dat je als bekende Nederlander alles mag? Over drie jaar hoort niemand meer van jou.'" Paul weet dat je pubers soms maar even moet laten uitrazen. "En toen was het even stil en zei hij: 'Sterker nog: over drie maanden.'"

Deze anekdote zorgt voor flinke hilariteit, maar het zijn Gerda Havertong en haar 'kleine spleetje' die de kroon spannen. Hieronder zie je dat fragment.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marc-Marie pakt Henk Krol stevig aan in Ranking The Stars

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore