Entertainment

Selling Sunset-ster Christine showt haar huis in MTV Cribs

21 oktober 2020 17:01 Aangepast: 21 oktober 2020 17:04
Christine Quinn Beeld © Netflix

Met de komst van de dramatische makelaarsshow 'Selling Sunset' op Netflix is een nieuwe generatie it-girls opgestaan, waarbij niemand minder dan Christine Quinn (31), de Paris Hilton (39) van deze tijd is. De femme fatale heeft inmiddels 1,3 miljoen volgers op Instagram bij elkaar gesprokkeld én is één van de sterren in een nieuw seizoen van een bekend programma.

MTV Cribs keert namelijk terug op de beeldbuis en aangezien Christine als makelaar en realityster niet vies is van mooie huizen, opent ze voor het eerst de deuren van haar paleis voor de rest van de wereld. Hoewel de Selling Sunset-diva nog niet veel van haar ongetwijfeld onbescheiden stulpje laat zien in de teaser, verklapt ze wel dat de kijkers op één kleurenpalet kunnen rekenen. Fans weten meteen dat het om haar lievelingskleur gaat: zwart.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Selling Sunset-ster Chrishell Stause vindt scheiding pijnlijk

Mocht je denken: waar doet deze vrouw het van? Ze boert goed als makelaar voor The Oppenheim Group in Los Angeles en daarnaast verdient ze een aardig zakcentje met haar deelname aan de Netflix-show en met haar social mediakanalen. Bovendien is ze met een vermogende man getrouwd: Christian is een tech ondernemer die op z'n 41ste al met pensioen is.

Krap bij kas zit ze in ieder geval niet. Benieuwd naar de hoeveelheid nullen op de bankrekening van de Selling Sunset-sterren? Je leest het hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore