Ga naar de inhoud
Entertainment

Duncan Laurence moet opnieuw concert in Ziggo Dome verplaatsen

Beeld © ANP

Duncan Laurence moet opnieuw zijn concert in de Ziggo Dome verplaatsen. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om op te treden in de Amsterdamse concerthal. De songfestivalwinnaar zou eigenlijk op 17 november in de Ziggo Dome staan.

"Ik was heel bang dat dit moment zou komen"

"Ik was heel bang dat dit moment zou komen. Ik keek er zo naar uit om in de Ziggo te staan. Helaas kreeg ik deze ochtend toch het telefoontje waar niemand op heeft gehoopt. Ziggo gaat niet door", aldus Duncan op Instagram. "Door de toenemende Covid-cases en de nodige nieuwe regels van de regering is het onmogelijk een event van deze schaal te organiseren. Omdat we niet kunnen zien wanneer en of het in de nabije toekomst mogelijk is om zoiets te organiseren, hebben we moeten besluiten te cancelen."

Duncan
Lees ook:
Duncan Laurence stapt in het huwelijksbootje met grote liefde

Het concert stond eerder al in maart gepland. "Ik voel me zo klote. Ik heb de hele ochtend al naar foto’s van de Europese tour van verleden jaar gekeken. Ik mis het, maar ik hoop dat de foto’s en video’s bij jullie ook een lach op het gezicht kunnen toveren. Voor nu is het alles wat we hebben."

In de Ziggo Dome zou Duncan de liedjes van zijn langverwachte debuutalbum Small Town Boy zingen. Dat album komt op 13 november uit.

Allereerste
Lees ook:
Allereerste album Duncan Laurence verschijnt binnenkort

Duncan Laurence: 'Cancelen optreden Ziggo Dome was bewuste keuze'

02:07