Entertainment

Monica Geuze woest na uitgelekte foto's van Zara-Lizzy

21 oktober 2020 13:24
Beeld © ANP

Monica Geuze legt haar hele leven vast op YouTube en heeft zelfs een eigen Videoland-serie, maar doet er alles aan om haar dochtertje Zara-Lizzy buiten beeld te houden. Hoewel ze op Instagram een privé account heeft voor haar 2-jarige dochtertje, zijn er toch foto's uitgelekt. De 25-jarige influencer reageert woest op Instagram.

"Dat vind ik echt een walgelijk en misselijkmakend idee"

Monica deelt in haar Stories op Instagram een privé-bericht dat ze heeft gekregen van een van haar volgers. Hierin wordt haar verteld dat iemand toegang heeft gekregen tot het privé-account van Zara-Lizzy en foto's heeft verspreid. 'Zó kwalijk vind ik dit. Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien. Verder scherm ik haar altijd af van social media om haar te beschermen', schrijft Monica.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze: 'Relatie met Robbert is anders dan met exen'

'Dat er iemand in die kleine groep die haar 'mag' volgen screenshots maakt en heeft verspreid vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt het nu absoluut niet', vervolgt ze. Ze laat ook weten dat ze graag wil weten wie deze persoon is.

'Ik weet dat ik zelf alles deel en mijn carrière daarop gebouwd is, maar mijn dochter kiest daar niet voor. Dat is de reden dat ik, als haar moeder zijnde, ervoor kies om haar te beschermen.' Volgens Monica gaan de foto's nu rond in verschillende appgroepen en heeft ze al meer dan 75 berichten ontvangen. 'Dat vind ik echt een walgelijk en misselijkmakend idee. Stuur van mij door wat je wilt, maar doe dat alsjeblieft niet van een kind van twee die de keuze niet heeft.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau

Monica is binnenkort te zien als presentatrice van het vernieuwde Temptation Island: Love or Leave, hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore