Entertainment

Dochter Katja Schuurman ontpopt zich tot keukenprinses

19 oktober 2020 12:19
Katja Schuurman en haar dochter Sammie Beeld © Instagram @katjaschuurman

Nu de horeca is gesloten en een vorkje prikken in een restaurant er de komende weken niet meer in zit, moeten we onszelf thuis maar flink verwennen. Sammie Römer, de tienjarige dochter van Katja Schuurman (45) en Thijs Römer (42), schotelde haar moeder daarom een heerlijk zelfgemaakt prakkie voor. 'Lekker joh', aldus een trotse Katja.

"Zo cadeaupapa, zo dochter"

De presentatrice plaatst een foto van haar dochter op Instagram. 'Pipi Langkous heeft vanavond gekookt', schrijft ze bij het kiekje. Volgens Katja is haar dochter een echte keukenprinses. 'We overwegen afhaal.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman verwijdert boze posts over corona-maatregelen

Katja is thuis wel wat lekkers gewend, haar man chef-kok Freek van Noortwijk (32) is namelijk eigenaar van verschillende restaurants. Sammie heeft de culinaire inslag van haar bonusvader. 'Zo cadeaupapa, zo dochter', schrijft Katja.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja niet te spreken over coronawaarschuwing voor partner Freek

Onlangs kwam Katja nog in het nieuws, omdat zij zich uitsprak tegen de coronamaatregelen. Freek ontving een officiële waarschuwing, omdat er om 22.03 uur nog gasten in een van zijn restaurants aanwezig waren terwijl de horeca toen nog om 22.00 uur moest sluiten. Volgens de politie zat de vork iets anders in de steel, zo zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja zet samen met haar meiden jarige Freek in het zonnetje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore