Ga naar de inhoud
Entertainment

Kanye West niet te spreken over SNL-persiflage

Kanye West Beeld © Getty Images

Kanye West (43) was onderwerp van een grap tijdens 'Saturday Night Live' dit weekend, en daar reageerde de rapper nogal zuur op. Hij liet zondag via Twitter weten dat hij bidt voor comedian Issa Rae (35) en haar familie.

"Ik heb altijd gezegd dat SNL zwarte mensen gebruikt om andere zwarte mensen tegen te houden"

Insecure-ster Issa was de gastpresentator van de sketchshow. In een van de acts speelde ze een vrouw die geïnterviewd werd over de verkiezingen. Ze grapte daarbij dat ze zou stemmen voor iedereen die zwart is, een referentie naar een uitspraak die ze deed bij de Emmy's in 2017, toen ze zei dat ze op awards hoopte voor alle zwarte genomineerden. Toen de interviewer zei dat de presidentsverkiezingen dit jaar gaan tussen Joe Biden, Donald Trump en Kanye West, veranderde haar sketchpersonage echter meteen van gedachten en zei: "Kanye? F hem!"

Kanye
Lees ook:
Kanye West deelt eerste video presidentiële campagne

"Ik heb altijd gezegd dat SNL zwarte mensen gebruikt om andere zwarte mensen tegen te houden", aldus Kanye in zijn tweet. "Ik weet dat de twintig jaar die ik me heb ingezet voor de entertainmentwereld ervoor gezorgd hebben dat we nu succesvoller kunnen zijn."

Kim
Lees ook:
Kim en Kanye ondanks scheidingsgeruchten op 'date night'

Om niet helemaal navolgbare reden plaatste hij daar een screenshot bij van de Spaanstalige zoekresultaten op de naam van Issa Rae.

Amerika gebruikt Kanye West om te leren over bipolaire stoornis

05:11