Entertainment

Rafael van der Vaart deelt bijzonder vader-zoon moment

18 oktober 2020 16:04 Aangepast: 18 oktober 2020 16:44
Beeld © Instagram @rafaelvdvaart

Het geluk kan niet op voor Rafael van der Vaart (37). Zoonlief Damián (14) is namelijk onlangs verhuisd van Hamburg naar Denemarken, om bij zijn vader te gaan wonen. Het zoontje van Sylvie Meis (42) wil namelijk graag profvoetballer worden. Op de video die Rafael heeft gedeeld op zijn Instagram, is in ieder geval goed te zien dat de twee al hard aan het trainen zijn met elkaar. 'Een zondag goed gespendeerd met Damián', schrijft de oud-profvoetballer.

Naast het verdriet van Sylvie dat haar kleine jongen niet meer bij haar woont, kan ze ongelooflijk trots zijn op haar jong. Damián gaat namelijk binnenkort bij de Deense voetbalclub Ebsjberg spelen. Hoofd van de Academie Niels Erik Søndergaard vertelde aan RTL Boulevard heel blij te zijn met de komst van de jonge sporter. De deal gaat op 1 augustus in en duurt maar liefst een jaar. Vervolgens zal er verder gekeken worden naar zijn toekomst. Damiáns droom is om profvoetballer te worden en dat wordt voor vele spelers van de Academie ook realiteit.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Jarige Estavana Polman wordt verrast door Rafael en kinderen

Voor Rafael is het in ieder geval heel goed nieuws, aangezien hij zijn lieve zoon een lange tijd niet had gezien door corona. In de video hieronder vertelt Estavana hoe zwaar dat was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore