Entertainment

Dolly Parton geeft OG3NE groot compliment

15 oktober 2020 21:53 Aangepast: 16 oktober 2020 07:29
Beeld © ANP

Dolly Parton heeft de zussen van OG3NE in haar vizier. De countryzangeres, die in een YouTube-filmpje op het kanaal van Glamour verschillende covers van haar eigen liedjes beoordeelt, is vol lof over de Jolene-cover van de Nederlandse meidengroep

"Wat een mooie sound, en wat een mooie harmonieën"

"Wat een mooie sound, en wat een mooie harmonieën," zegt Dolly, terwijl ze op een laptopschermpje naar Amy, Shelley en Lisa luistert. In hun cover van Dolly's megahit veranderen de zussen het woordje Jolene voor OG3NE. Dat vindt de 74-jarige zangeres "pretty cool". "OG3NE, dat is een goede naam! Ik zing zelf altijd Jolene als ik koffie haal. Cafeïne, cafeïne, cafeïne."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

OG3NE gaan op de Nederlandse toer

De meiden van OG3NE zijn helemaal ondersteboven als ze erachter komen dat Dolly hun cover heeft gezien. Na de complimentjes van Dolly verschijnen de drie zussen, die naast elkaar op de bank zitten, in beeld." Dit had ik echt niet verwacht," zegt Shelley.

Ze luisteren vol ongeloof naar de complimenteuze reactie van Dolly. "Het is altijd heel zenuwslopend om iemands liedje te coveren, want je moet altijd maar hopen dat het eervol is en dat iemand het leuk vindt," vervolgt ze. Haar zus Lisa is het met haar eens. "Je wilt het liedje wel recht doen," zegt ze. "Maar dit is meer dan we konden hopen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore