Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne Hans én Tabitha zorgen voor kippenvel bij Beste Zangers-kijker

Beeld © AVROTROS

Milow (39) was ditmaal de hoofdpersoon in 'Beste Zangers'. De Vlaamse muzikant keek met gezonde zenuwen uit naar hoe zijn medekandidaten zijn liedjes zouden vertolken. Miss Montreal wist voor kippenvel te zorgen, maar het optreden van Stef Bos spande misschien wel de kroon.

Zanger Wulf mocht het spits afbijten met een cover van 'Greatest Expectations'. Hoewel de kijker en Milow zelf onder de indruk waren van het optreden, wist de tweede kandidaat iedereen omver te blazen. Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, zorgde met haar vertolking van het nummer 'Lightning Crashes' voor kippenvel.

Het is niet de eerste keer dat Miss Montreal de kijkers weet te raken tijdens haar Beste Zangers-deelname. Tijdens de uitzending van Stef Bos, enkele weken geleden, zong ze het nummer 'Door de Wind' met veel succes. Het nummer is momenteel voorzichtig een hit te noemen.

 

Sanne
Lees ook:
Sanne Hans vertelt waarom ze zó emotioneel was bij Beste Zangers

Niet alleen Sanne wist de gevoelige snaar te raken, maar ook Tabitha liet van zich horen. Tabitha zong het nummer 'Michael Jordan', een zeer persoonlijk nummer voor Milow. Tabitha koos dit nummer omdat zij en Milow allebei een ouder hebben verloren.

Stef
Lees ook:
Stef Bos klaar met kritiek Beste Zangers: 'Geen valse tranen'
Bron: RTL Boulevard