Entertainment

Linda de Mol had al heel vroeg corona: 'Was heel heavy'

15 oktober 2020 17:34
Beeld © ANP

Linda de Mol maakte onlangs bekend ook besmet te zijn geweest met het coronavirus. De 56-jarige presentatrice vertelt in de jubileumuitzending van 'De Coen en Sander Show' op Radio 538 dat ze flinke klachten had door het virus, al wist ze toen niet dat ze het had; testen werd pas later mogelijk.

"Dus ik ga ervan uit dat ik het dus al in een heel vroeg stadium gehad heb"

"Ik heb het gehad en al heel vroeg. Best heel erg", vertelt Linda in de radio-uitzending. "Het was alleen al voordat bekend was dat het in Nederland speelde. Ik dacht dat het een normale griep was, maar die was wel heel heavy."

De presentatrice heeft destijds zelfs opnames moeten afzeggen, 'dat had ik nog nooit in mijn leven gedaan'. Ze vervolgt: "Ik kon echt niet op mijn benen staan. En benauwd en geen reuk en geen smaak. Ik had alle symptomen, alleen wist ik toen nog niet dat het corona was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol 'teleurgesteld' en 'gekwetst' door oud-collega's

Linda is pas afgelopen voorjaar getest en toen bleek dat ze antistoffen voor het coronavirus in haar bloed had. "Dus ik ga ervan uit dat ik het dus al in een heel vroeg stadium gehad heb."

Linda heeft net een feestje achter de rug. Haar programma Miljoenenjacht bestaat namelijk 20 jaar en dus blikte ze terug:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore