Entertainment

Chantal pakt de schaar op in een kapsalon: 'Net een hoerenkast'

15 oktober 2020 21:50 Aangepast: 15 oktober 2020 21:50
Beeld © RTL

In 'Chantal Komt Werken' heeft Chantal Janzen de armen weer uit de mouwen gestoken en de schaar in het haar. De 41-jarige presentatrice loopt namelijk een dagje mee in een kapsalon op Texel. Dat eigenaresse Cocky geen blad voor de mond neemt, wordt daarbij pijnlijk duidelijk.

"Daar is mijn kapsalon. Net een hoerenkast, hè"

Cocky werkt als sinds haar 18e als kapster en heeft inmiddels al 50 jaar haar eigen kapsalon, zo vertelt ze trots aan Chantal. "Ik krijg er energie van. Je vrijheid, jezelf zijn. Ik ben altijd mezelf." Cocky is inmiddels de 70 gepasseerd, maar knipt nog elke dag met plezier. Wel heeft ze vijf jaar geleden haar bedrijf uit handen gegeven aan Peter, wie ze heeft opgeleid tot kapper.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Chantal bewaart Televizier-prijs op een heel... aparte plek

Eenmaal aangekomen bij de zaak, is te zien dat Cocky duidelijk haar stempel op het pand heeft gedrukt. "Daar is mijn kapsalon. Net een hoerenkast, hè", lacht ze. De zaak is geheel naar smaak van Cocky ingericht en staat vol met planten, tierelantijntjes en lampjes. Héél veel lampjes. In totaal moet Chantal tweehonderd lampjes neer- en aanzetten van haar nieuwe baas.

De klanten hebben blijkbaar wel vertrouwen in de knipkunsten van de presentatrice, want ze mag gelijk aan de slag als kapster. Ze draait aan het einde van de dag haar hand niet meer om voor een permanentje of een simpele knipbeurt.

Dat Chantal wel met een schaar overweg kan, is inmiddels geen geheim meer. In een eerdere aflevering moest ze namelijk een kat castreren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Televizier-winst eindigt voor Chantal Janzen in mineur bij Jinek

Chantal Komt Werken zie je elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore