Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend draagt emotioneel optreden op aan Chrissy Teigen

Beeld © ANP

John Legend (41) heeft tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards woensdag een nummer opgedragen aan zijn vrouw, Chrissy Teigen (34). Het stel verloor eind vorige maand hun ongeboren kind.

"Deze is voor Chrissy"

Ook host Kelly Clarkson stond stil bij dat verlies toen ze Johns optreden aankondigde. "Hij en Chrissy hebben een manier gevonden om ons in hun leven te laten, tijdens de hoogte- en de dieptepunten. Wij leven met jullie mee in deze ontzettend moeilijke tijd en ik ben blij dat je je talent met ons blijft delen voor dit speciale optreden", aldus Kelly. Voordat John het nummer Never Break begon, zei hij: "Deze is voor Chrissy."

Moeder
lees meer:
Moeder Chrissy Teigen neemt afscheid van overleden kleinzoon

John en Chrissy maakten half augustus bekend dat ze hun derde kindje verwachtten. Ze zijn al ouders van dochter Luna (4) en zoon Miles (2). Eind september vertelde Chrissy op sociale media dat ze in het ziekenhuis was opgenomen met zwangerschapscomplicaties. Een paar dagen later deelde ze een post waarin ze schreef dat het jongetje, dat John en zij al Jack hadden genoemd, het niet had gehaald.

Het model is normaal gesproken een fanatieke twitteraar, maar heeft een pauze op social media ingelast. Haar laatste tweet is van de dag waarop het misging. Daarin schreef ze: "We rijden naar huis zonder baby. Hoe kan dit waar zijn?"