Entertainment

Kijkers kunnen make-over HTMD amper geloven

15 oktober 2020 07:53 Aangepast: 15 oktober 2020 09:43
Sjaantje in 'Hotter Than My Daughter' Beeld © Videoland/RTL

Het nieuwe seizoen van 'Hotter Than My Daughter' is gelijk als een malle van start gegaan. Dit seizoen staat Bridget Maasland (45) wederom aan het roer, en ook de oude vertrouwde 'sexy' moeders zijn als vanouds. Bij de eerste aflevering was het vooral Sjaantje die eruit sprong voor de kijker.

"Ik hoop dat ze te redden is"

De panterverslaving van Sjaantje is oogverblindend, zo vinden zowel Bridget, haar dochter Samantha als de kijker thuis. En, zoals we van het programma gewend zijn, niet in positieve zin. "Ik zou het liefst alles in de kliko gooien", meldt Samantha voordat het Hotter Than My Daughter-team toeslaat. Maar Sjaantje voelt zich er nu eenmaal prettig in. "Ik hou daar wel van", zegt ze, terwijl ze alle items opnoemt met een panterprint in haar huis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland doet boekje open over haar verleden

"In je hoofd is dit dan het mooiste, maar het kan zoveel mooier nog", spreekt Bridget haar toe, maar Sjaantje kan dat maar moeilijk geloven. "Ik hoop dat ze te redden is, dat jullie daarbij kunnen helpen", reageert haar dochter moedeloos. Dan neemt het team het over en wordt Sjaantje omgetoverd van een tijger naar een dame. De haren worden getemd, de luipaardprint in de prullenbak gemieterd en de fillers erin geknald, waarna Sjaantje in een groen pak gehesen wordt en straalt als nooit tevoren. "Veel beter zo", vindt ze zelf, net als de kijkers thuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland en zoontje krijgen lof voor liefdadigheidswerk

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland bedolven onder complimenten na nieuwe coupe

Bekijk hieronder een fragment van een andere aflevering van Hotter Than My Daughter

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore