Entertainment

Ook herstart TINA-musical kan niet doorgaan

14 oktober 2020 17:06 Aangepast: 14 oktober 2020 17:32
Beeld © ANP

De herstart van de TINA-musical, die op 1 november gepland stond, kan door de verscherpte coronamaatregelen niet doorgaan. De musical over zanglegende Tina Turner (80), die na acht maanden afwezigheid weer terug zou keren in het Beatrix Theater Utrecht, wordt uitgesteld, meldt organisator Stage Entertainment.

"Dit is natuurlijk een ongelofelijke domper, zowel voor ons bedrijf, als voor iedereen die onlangs kaarten heeft gekocht"

Bezoekers die onlangs een kaartje hebben gekocht krijgen een voucher, waarmee zij deze kosteloos kunnen omboeken. De nieuwe datum van de herstart van TINA, waarvan alle internationale producties op dit moment stilliggen, is nog onbekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes ziet afgelaste optredens positief in

"Dit is natuurlijk een ongelofelijke domper, zowel voor ons bedrijf, als voor iedereen die onlangs kaarten heeft gekocht voor TINA," zegt Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment. Afgelopen zomer werkte hij samen met de cast hard aan een coronaproof en "huiskamermusical"-variant van TINA, waarvoor de hele show scène voor scène werd doorgelopen.

De cast en productie staat te trappelen om TINA gauw weer op te voeren. Maar in de tussentijd gebruiken ze de uitstelperiode voor extra repetities. "Gelukkig kunnen we binnen de nieuwe maatregelen de repetities voor de coronaproof versie van TINA voortzetten, zodat we -zodra het theater weer open mag - weer snel van start kunnen gaan," aldus Verlinde.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore