Ga naar de inhoud
Entertainment

Khloé Kardashian bekent 'meerdere gezichten' te hebben gehad

Khloé Kardashian Beeld © Getty Images/Instagram @khloekardashian

In de vijftien lange jaren dat ze op de buis is geweest, heeft Khloé Kardashian (36) meermaals een rigoureuze metamorfose doorgemaakt. In de podcast 'Emergency Contact' bespreekt de reality-ster hoe het allemaal begon en de 'meerdere gezichten' die ze heeft gehad in de tussentijd.

"Mijn gezicht is zo vaak veranderd"

Khloé blikt samen met haar vrienden Simon Huck en Malika Haqq terug op het begin van Keeping Up With The Kardashians in de podcast Emergency Contact. Hoe de reality-ster en Simon elkaar leerden kennen weet ze nog precies. "Ik was toentertijd Nicole Richies assistente en jij die van Jonathan Cheban", legt ze uit, om vervolgens de draak met haar eigen uiterlijk te steken. "We leerden elkaar zo'n vijf gezichten geleden kennen. Ik weet niet of je je me nog kan herinneren van toen, omdat mijn gezicht zo vaak is veranderd sindsdien." 

Armenië
Lees ook:
Armenië krijgt financiële steun van Kim Kardashian

Ook opmerkelijk is het beroep dat ze uitoefende vóór de realityshow. Khloé werkte namelijk voor Nicole, net als haar zus Kim die voor Paris Hilton de vuile klusjes deed. "We zaten samen op school", legt de 36-jarige uit. "Nicole was één van mijn beste vriendinnen toen we opgroeiden en waren heel close. Toen begon ze met haar realityshow The Simple Life, had hulp nodig om alles op een rijtje te krijgen en ik zocht een baan." En zo geschiedde. 

Waarom Keeping Up ermee kapt, zie je in de video hieronder. 

Dé reden waarom Keeping Up With The Kardashians stopt

04:52