Entertainment

Kailyn uit Teen Mom pissig: 'Ex probeert me in bed te krijgen'

14 oktober 2020 15:58 Aangepast: 14 oktober 2020 16:00
Javi Marroquin en Kailyn Lowry Beeld © Getty Images

Javi Marroquin (27) zou gelukkig zijn met Lauren Comeau (28). Maar volgens zijn ex-vrouw Kailyn Lowry (28) is daar niets van waar en heeft hij haar al meermaals proberen te verleiden tot een rendez-vous in de parkeergarage.

"Hij komt alleen als hij er seks aan overhoudt"

Kailyn en Javi delen de voogdij over hun 6-jarige zoontje Lincoln. De twee spreken altijd ergens in een parkeergarage af om hem te overhandigen wanneer hij een paar daagjes bij zijn vader gaat logeren. Er is echt geen sprake van kinderspel, aldus de Teen Mom-ster. Wanneer Javi weigert op hun gebruikelijke spot af te spreken, wordt Kailyn boos. "Het komt hem niet uit, dus doet 'ie het niet", vertelt ze aan een producer. "Maar toen hij me tegenkwam op de parkeergarage van een tankstation probeerde hij me te nemen, terwijl zijn vriendin thuiszit met onze zoon." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom scheldt de huid van afwezige moeder vol

"Hij kwam opeens naar me toe terwijl ik benzine in m'n auto deed", aldus Kailyn. "Hij zei: 'Ik wil je neuken.' Dus ik zeg: 'Doei, Javi.' Ik heb allemaal sms'jes waarin hij probeert met me af te spreken." Daarin vraagt hij onder meer of hij langs kan komen om haar nieuwe kantoor te zien. "Je wil helemaal hierheen rijden om met me naar bed te gaan, maar je zoon ophalen is teveel gevraagd?", slaat Kailyn gefrustreerd uit. "Hij komt alleen als hij er seks aan overhoudt." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom aangeklaagd om plaatsen naaktfoto

Daarmee is de strijd nog niet gestreden. "Hij gedraagt zich respectloos, dus nu ga ik ook respectloos doen. Ik heb hem verteld dat we dit filmen, terwijl hij niet wil dat ik zoiets op camera vertel", legt Kailyn uit. Javi heeft inmiddels gereageerd op de ophef: "Ik ben gestopt met de show omdat ik mijn leven normaal wilde leven (...) Mijn fouten worden in Teen Mom getoond en daar moet ik mee leven. Maar ik moet dit op een gegeven moment ook aan mijn kinderen uitleggen (...) en dat is het me niet waard." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore