Entertainment

Frank en Rogier overwegen latrelatie: 'Het moet goedkomen'

14 oktober 2020 11:51
Beeld © Michel Schnater/RTL

De ruzie tussen Frank Jansen (74) en Rogier Smit (45) duurt nu al ruim een week en de twee hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Ondertussen blijven de twee zich in de media gewoon nog over elkaar uitspreken. Frank vertelt zijn verhaal aan de 'Privé', terwijl Rogier zijn hart lucht bij de 'Story'.

"De dag dat ik sterallures krijg is de dag dat ik mezelf ophang"

Het begon allemaal met een telefoontje dat Frank voerde en Rogier later opving. Frank zou zijn jongere vriend daarin arrogant hebben genoemd. En hebben gezegd dat de bekendheid hem naar het hoofd is gestegen. "Sterallures, ik?", briest Rogier nu in de Story. "De dag dat ik sterallures krijg is de dag dat ik mezelf ophang", zegt hij vanuit het huis van Rachel Hazes, bij wie hij nu een tijdje logeert. "Wat een topwijf is dat!"

Het doet Rogier pijn dat zijn grote liefde Frank die woorden in zijn mond heeft genomen. "Ik weet heus nog wel wat recht en krom is", verzekert hij de lezer. En hoewel het nu flink dondert tussen de twee populairste interieurstylisten van RTL, hoopt Rogier wel dat de boel weer opklaart. "Het moet goedkomen. In mijn familie is nog nooit iemand gescheiden en ik wil zeker niet de eerste zijn." 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Frank en Rogier hebben geen contact meer na knallende ruzie

Daarom vindt Rogier het wel een idee om even niet meer samen te wonen. "Niet meer zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag samenzijn. Ik kan me voorstellen dat we in twee verschillende huizen dichtbij elkaar gaan wonen."

Ondertussen houdt Frank zich op de achtergrond. Het feit dat Rogier zijn boekhouding op straat heeft gegooid vindt hij natuurlijk niet leuk. "Maar een gesprek zou nu leiden tot een volgende ruzie. En dat wil ik niet", vertelt Frank in de Privé. De oudste van het stel is dan ook van mening dat Rogier zijn leven moet beteren. "Als hij dat doet, kunnen we samen verder."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Spanningen tussen Frank en Rogier: 'Ongeleid projectiel'

Ook Frank heeft er het volste vertrouwen in dat de twee uiteindelijk weer met elkaar door een deur kunnen. "Hoe dan ook blijf ik vertrouwen houden in Rogier. Ik denk dat hij wel weer zal bijdraaien, maar hij is nu aan zet."

In de video hieronder zie je meer over de knallende ruzie die de twee met elkaar hadden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore