Ga naar de inhoud
Entertainment

Ho ho ho! Deze kerstfilms zijn nú al beschikbaar op Netflix

Beeld © Netflix

Kunnen de feestdagen jou niet vroeg genoeg beginnen? Houd het weekend dan alvast vrij, want het kerstaanbod op Netflix is weer flink aangevuld. De volgende kerstfilms kun je namelijk nú al bekijken.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.

A Bad Moms Christmas

De bad moms zijn het nog altijd beu, maar ze zijn terug voor meer. En deze keer komen hun moeders langs om kerst te laten ontsporen.

Allereerste
Lees ook:
Allereerste Nederlandse kerstfilm alleen op Netflix te zien

48 Christmas Wishes

Wanneer de brieven aan de kerstman per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen. 

The Polar Express

Het geloof van een jongen in de kerstgeest wordt weer nieuw leven ingeblazen als hij op kerstavond met de trein op de Noordpool terechtkomt. 

DreamWorks Shrek Stories

Shrek heeft een drukke kerst en viert een spookachtig Halloween. De gelaarsde kat wordt gevangenomen door soldaten en het koninkrijk organiseert een zangwedstrijd. 

Deze
Lees ook:
Deze foute Netflix kerstfilm met Emma Roberts wil je niet missen

​How the Grinch Stole Christmas

De Grinch besluit om kerst in het dorpje van de Who's te verpesten. Maar de vriendelijkheid van de kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten.

Christmas with a View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen, staat de wereld van de restaurantmanager in een ski-resort op z'n kop door een nieuwe baas met een geheim verleden. 

The Holiday

Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen. Ze besluiten om een woningruil te doen.

The Night Before

Drie goede vrienden besluiten om een eind te maken aan hun traditie van wilde kerstfeesten. Ze beleven eerst nog een laatste kerstavond vol drugs in New York.

Videoland
Lees ook:
Videoland gooit 8 kerstfilms online voor wie niet kan wachten