Entertainment

Gordon moet zijn moeder al 10 jaar missen

11 oktober 2020 16:41 Aangepast: 11 oktober 2020 16:41
Gordon Heuckeroth Beeld © ANP

Het is een lastige dag voor Gordon (52). De zanger laat op Instagram weten dat zijn moeder Marie 'vandaag precies 10 jaar geleden' is overleden en dat hij het daar erg lastig mee heeft.

"Vandaag zal ik stil zijn om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis"

Hoewel het alweer een decennium geleden is, voelt het afscheid van zijn moeder 'als gisteren' voor Gordon. De presentator staat stil bij de 'onuitwisbaar mooie herinneringen aan haar grappen en grollen' op Instagram. 'Haar droomwens om naar Las Vegas te gaan uit laten komen en haar legendarische bezoek aan Moskou, waar ze mij support met 'Shine'', legt Gordon uit, die haar 'helemaal nu' mist. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon stelt nieuwe single uit na heftige inbraak

'Mijn mama was er één met een handleiding, maar wat heb ik haar meer dan ooit nodig', aldus een emotionele Gordon. Bovendien is hij ervan overtuigd dat Marie het engeltje op zijn schouder was tijdens de overval van twee weken geleden en dat zij hem 'weer gered' heft. 'Dat weet ik wel zeker', laat hij weten. 'Dus vandaag zal ik stil zijn, weer kind zijn, om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis. Voor altijd'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Met corona besmette Gordon woest na verhalen over bezoek aan bejaardentehuis

Gordon was niet alleen het slachtoffer van een overval, maar werd ook besmet met corona. Een heftige periode dus voor de zanger. Het zit hem dan ook niet lekker dat hij ervan beschuldigd werd ouderen in gevaar te hebben gebracht toen hij een verzorgingshuis bezocht. De zanger was woest dat mensen dachten dat hij mét corona langs zou gaan bij een risicogroep. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore