Entertainment

Neemt Tony Junior het Bachelor-stokje over van Gaby Blaaser?

10 oktober 2020 16:43
Tony Junior en Gaby Blaaser Beeld © ANP/Videoland

Het zou zomaar kunnen dat Tony Junior (30) in de voetsporen treedt van Gaby Blaaser (34). Na het succes van 'De Bachelorette' lijkt het erop dat een vrijgezelle man op zoek gaat naar de ware liefde en de dj zou weleens de rozen kunnen gaan uitdelen.

"Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is"

Tony is een felbegeerde vrijgezel sinds zijn breuk met zangeres Maan. Hij zou dan ook de perfecte kandidaat zijn voor het vervolg op De Bachelorette. RTL heeft inmiddels gereageerd op de geruchten rondom de nieuwe show. "Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde", laat een woordvoerder weten. "Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tony Junior reageert op geruchten: 'Weer samen met Maan? '

Het is dus onduidelijk of Tony in het Videoland-format te zien zal zijn. Aan RTL Boulevard vertelt hij het 'geweldig' zou vinden om mee te doen, maar niets te kunnen bevestigen. "Het is nog in ontwikkeling", legt hij uit. "Jullie zijn de eersten die het horen." 

Hoewel Gaby haar laatste roos aan Joey gaf in De Bachelorette, hield de relatie geen stand. Inmiddels lijkt ze alweer iemand anders aan de haak te hebben geslagen, zo is te zien in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore