Entertainment

Sander legt uit waarom Coen niet welkom was op zijn huwelijk

09 oktober 2020 16:12
Coen en Sander Beeld © ANP

Het radiohuwelijk van Coen Swijnenberg (40) en Sander Lantinga (44) duurt inmiddels al zestien jaar. Toch is het Coen die schitterde door afwezigheid op het echte huwelijk van zijn radio-vriend. De 538-dj's geven een exclusief, open en bij vlagen emotioneel interview op de website van de radio waarin ze ook dit moeilijke onderwerp aansnijden.

"Ik wil daar wel wat over zeggen, aangezien het mijn bruiloft was"

Naar eigen zeggen zijn Coen en Sander niet eerder zo eerlijk over elkaar, hun verleden samen en de toekomst geweest als in het interview dat ze geven aan Renze Klamer. Het duurt niet lang voordat Renze het ietwat pijnlijke onderwerp aansnijdt. Want hoe zit het toch precies met dat huwelijk van Sander, en waar was de uitnodiging voor Coen?

"Ik wil daar wel wat over zeggen, aangezien het mijn bruiloft was", begint Sander. "Het is niet helemaal waar." Hij is in 'twee etappes' getrouwd. "Het eerste gedeelte was heel, heel klein in Italië. Daar waren alleen familieleden en een handjevol vrienden die we meer dan twintig, dertig jaar kennen. En daar hoort Coen niet bij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sander Lantinga reageert op geruchten over miljoenenloon

Dat betekent overigens niet dat Coen helemaal geen onderdeel van de bruiloft was. "Daarnaast zijn wij voor de rest van het plebs in Amsterdam getrouwd", gaat Sander verder. "Daar was Coen met zijn toenmalige vriendin wel gewoon bij. Toen hebben we Bobs Party Saloon helemaal op stelten gezet."

Dat Coen niet tot de intieme kring van Sander behoort, heeft toch even aan hem geknaagd. "Er is een momentje geweest... Maar ik begreep later dat het echt voor de intimi was. Ik vind het heel belangrijk dat je niet mensen uitnodigt omdat je denkt: oh ja, die moet ik ook uitnodigen want anders krijg ik gezeik." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Coen en Sander vieren radiojubileum met langste middagshow

Deel 1 van 'Hét Interview' is nu te zien op de website van 538.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore