Entertainment

Geen afterparty voor Beau van Erven Dorens, maar bier en tosti's

09 oktober 2020 07:17 Aangepast: 09 oktober 2020 07:29
Beau van Erven Dorens Beeld © ANP

Het muzikaal eerbetoon aan de overleden tv-sterren heeft tijdens het Gouden Televizier-Gala diepe indruk gemaakt op Beau van Erven Dorens (49). 'Zo mooi zijn de overleden tv-helden nog nooit geëerd', blikt Beau na afloop van de avond terug op Instagram.

"Bedankt lieve mensen die op mij hebben gestemd!"

'Ik hield het niet droog', biechtte Beau op. Op de klanken van Danny Vera's 'Rollercoaster' werd tijdens de versoberde avond stilgestaan bij de bekende Nederlanders die het afgelopen jaar stierven. De zanger speelde zijn hit vlakbij Koninklijk Theater Carré, waar de tv-prijzen werden uitgereikt, terwijl vrienden en collega's ter nagedachtenis van de overledenen grote, witte ballen neerlegden op de Amstel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Televizier-Ring deed ereronde in wasmachine van Meilandjes

Voor Beau was het in memoriam een van de hoogtepunten van de avond. Het andere was het optreden van Gerard Joling. Hij opende het gala met zijn kenmerkende hoge noten. Samen met Glennis Grace zong hij 'The Show Must Go On'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit zijn de winnaars van het Televizier Gala 2020

In tegenstelling tot de afgelopen jaren ging Beau donderdag met lege handen naar huis. 'Helaas strijd om Zilveren Televizier-Ster verloren, maar was een mooie avond', aldus Beau, die de onderscheiding voor beste presentator naar Tim Hofman zag gaan. 'Bedankt lieve mensen die op mij hebben gestemd! Volgend jaar beter!'

Beau viert de 'afterparty' thuis, met tosti's en bier. 'Gefeliciteerd winnaars en vooral Tim Hofman met z'n grandslam. Je hebt niet het spetterende feest wat je verdient te hebben met je ploeg, maar dat maken jullie vast wel goed.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tim Hofman dankbaar voor Televizier-Ring: kroon op het werk

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore