Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon stelt nieuwe single uit na heftige inbraak

ANP

Gordon Heuckeroth (52) heeft een paar heftige weken achter de rug. Hij werd niet alleen overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid, maar raakte ook besmet met het coronavirus. De zanger laat nu weten dat hij vanwege deze moeilijke tijd de release van zijn nieuwe single 'De Heling' verzet.

'Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen en de impact hiervan, heb ik besloten om de release van mijn nieuwe single De Heling te verzetten naar 12 november. Ik ben op dit moment nog niet in staat hier optimaal van te genieten en dat zou toch wel moeten, want dit nummer betekent ontzettend veel voor mij en misschien nu wel meer dan ooit', schrijft de zanger. 'Ik dacht dat ik sterk genoeg was maar helaas, ook ik zal m’n rust en veiligheid weer moeten vinden.' Dit schrijft hij naar aanleiding van de brute overval waar hij naar eigen zeggen werd vastgebonden en met de dood werd bedreigd.

Met
lees ook:
Met corona besmette Gordon woest na verhalen over bezoek aan bejaardentehuis

'Speciaal voor al mijn fans zal ons label Music Made in Holland de komende tijd wat sneak previews gaan plaatsen op mijn Youtube-kanaal Gordon Official. Dank voor jullie geduld en al jullie lieve berichten, schattige cadeautjes en al die liefde die ik voel uit het hele land, dit doet me echt enorm goed', zo sluit hij zijn berichtje af.

Hij ontvangt onder zijn post vrijwel alleen maar steunbetuigingen. 'First things first', 'Heel veel sterkte' en 'Goed voor jezelf zorgen is het allerbelangrijkste. Dus rustig aan en geniet van de mooie dingen', schrijven zijn fans.

Gordon
lees ook:
Gordon in therapie na heftige inbraak

De inbraak heeft veel met de zanger gedaan. Hieronder hoor je er alles over.

Gordon in therapie na heftige inbraak

04:26