Entertainment

Reist Emma Heesters haar liefje achterna naar Italië?

07 oktober 2020 11:20
Emma Heesters met haar vriend Wesley Hoedt Beeld © Instagram @emmaheesters

Komt er een 'Ik Vertrek'-aflevering met Emma Heesters (24) en haar lief Wesley Hoedt (26) in de hoofdrol? De vriend van de zangeres vertrekt namelijk naar Italië om daar te voetballen en de grote vraag is of zij mee emigreert.

"We kunnen haar niet missen"

Emma reageert uitzinnig op het nieuws dat haar vriend Wesley 'getekend heeft bij SS Lazio', vertelt ze op Instagram. 'Ik ben er trots op dat je terugkeert naar het team dat altijd je hart heeft gehad', aldus de zangeres. Wesley uit zijn blijdschap onder haar post: 'Ik ben dankbaar dat ik deze momenten met jou kan delen. Je bent de liefde van mijn leven.' Voor zijn nieuwe team zal de profvoetballer vertrekken naar Rome, maar gaat zijn vriendin mee naar de wereldstad?

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Emma Heesters niet bij Junior Songfestival vanwege corona

Even denken fans dat Emma ook de Italiaanse zon gaat opzoeken: 'Oh jee, moeten we nu naar Italië voor optredens?', vraagt één bezorgde volger zich af. Een ander vindt het 'niet te hopen'. 'We kunnen haar niet missen', vindt een derde. Emma geeft al snel duidelijkheid in de reacties onder de foto en stelt haar fans gerust: 'Ik blijf gewoon in Nederland, dus jullie hoeven me niet te missen.' 

Een baby lijkt wel in het verschiet voor Emma en Wesley. De zangeres vertelt alles over haar toekomstplannen met haar grote liefde in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore