Entertainment

De strijd is losgebarsten in Heel Holland Bakt Kids

10 oktober 2020 16:08
André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven voor 'Heel Holland Bakt Kids' Beeld © Omroep MAX/NPO

'Heel Holland Bakt Kids' heeft een daverende start gemaakt en de ijverige bakkertjes doen er alles aan om er met de winst vandoor te gaan. De zes jonge kandidaten gingen op 3 oktober van start en kokkerellen erop los met hun ouders. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Heel Holland Bakt is al zeven seizoenen lang een grandioos succes, maar nu is het aan zes kleine bakkers om zich van hun beste kant te laten zien. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én André van Duin zijn natuurlijk weer van de partij om de beste thuisbakker te kronen. De eerste aflevering was al zinderend, maar zag geen van de kandidaten naar huis gaan. De juryleden besloten namelijk dat alle bakkers zó goed waren dat ze door mochten naar aflevering twee.

De jonge thuisbakkers van 'Heel Holland Bakt Kids' De jonge thuisbakkers van 'Heel Holland Bakt Kids'
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janny onder de indruk van niveau Heel Holland Bakt Kids

De kandidaten gooien alles in de strijd om de beste van de groep te worden. Annika van 10 werkt daarvoor samen met haar vader Jelle. De 11-jarige Julian vormt een team met moeder Elma en de 10-jarige Marem met haar moeder, Bernadette. Ook Mees (10) en zijn vader Bas doen hun best, maar krijgen daarbij concurrentie van Saar (9) en moeder Francis. De 11-jarige Sophie en haar moeder Mirjam maken de deelnemers compleet.

Heel Holland Bakt Kids is elke zaterdag om 19.25 uur op NPO 3. Je kunt de eerste aflevering hier terugkijken. 

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt is het moeilijk bij te houden hoe het met de oud-kandidaten gaat. Maar na het zien van de video hieronder ben je weer helemaal up to date.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore