Ga naar de inhoud
Entertainment

Slecht nieuws voor The Walking Dead-fans: tóch niet op Netflix

Beeld © AMC

Iemand blij maken met een dooie… zombie. Zo kun je het nieuws rondom 'The Walking Dead' en Netflix wel noemen. Vorige week stonden de fans nog te juichen dat het tiende seizoen bijna op Netflix te zien zou zijn, maar die plannen zijn last-minute gewijzigd.

De opnames van het tiende seizoen hebben door de uitbraak van het coronavirus flinke vertraging opgelopen. Oorspronkelijk zou de seizoensfinale al in april te zien zijn, maar dat was niet langer mogelijk. Uiteraard hebben de makers alles op alles gezet om de spannende aflevering af te krijgen en de Amerikanen hebben geluk: zij konden er afgelopen zondag van genieten.

Nieuw
Lees ook:
Nieuw seizoen The Walking Dead komt razendsnel op Netflix

In Nederland zou het tiende seizoen maandag, na de uitzending in de VS, online komen te staan. Maar dit is niet gebeurd. Op Twitter laten medewerkers van Netflix weten dat de release 'onverwachts is verschoven naar december'.

Wat daar de reden van is, is niet bekend. De fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar na regen komt zonneschijn: daarna hoeven ze minder lang te wachten op nog meer afleveringen. Dankzij het coronavirus hebben de makers besloten om zestien extra afleveringen te maken voor het tiende seizoen. Hierna volgt in 2022 nog een elfde seizoen en dan is het over en uit voor de zombie-serie.

Gelukkig zijn er voor ongeduldige fans nog tal van films met Rick Grimes, die de serie halverwege seizoen 9 verliet, en krijgen Daryl en Carol ook een eigen spin-off. Wie zin heeft in een andere bloederige serie, kan Ratched bingen. Hieronder zie je er alles over.

Tiende
Lees ook:
Tiende seizoen The Walking Dead krijgt extra afleveringen

Nog te verschijnen Netflix-serie Ratched nu al onder vuur

02:03
Bron: RTL Boulevard