Ga naar de inhoud
Entertainment

Roy Donders openhartig over cosmetische ingrepen

Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders (29) is al heel wat kilo's kwijt. Maar de 'stylist van het zuiden' is nog niet tevree. Daarom kondigt hij op Instagram aan dat hij er alles aan gaat (laten) doen om een 'perfect lichaam' te krijgen. De volgende stap: een bezoek aan de plastisch chirurg.

"Ik word helemaal strak en plat"

Roy bestormde de televisiewereld toen hij in 2013 te zien was in zijn eigen realityshow Stylist van het Zuiden, waar de flamboyante ondernemer vooral veel huispakken in elkaar knutselde en zichzelf verwende met Brabantse worstenbroodjes. Inmiddels laat hij de lekkernijen al een tijdje staan en wil hij strak in zijn vel zitten. Op Instagram laat Roy weten dat hij 'de afgelopen jaren veel afgevallen' is, maar zijn doel nog niet bereikt heeft. 'Ik wil een perfect strak lichaam, dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom.'

Roy
Lees meer:
Roy Donders gooit reality-paleis voor flinke prijs in de verkoop

Die droom zal binnenkort werkelijkheid worden. 'Wat ik ga doen, is het volgende: full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer, J-plasma en mijn kin', kondigt de realityster aan. 'Kortom: ik word helemaal strak en plat.'

Wat anderen daarvan vinden, kan hem helemaal niets schelen. 'Ik zal wel veel reacties krijgen als: doe normaal, waar ben je mee bezig, bla bla bla.' Zijn antwoord heeft 'ie al klaar: 'Het is mijn lichaam, mijn leven en ik word daar gelukkig van'. 

Déze
Lees meer:
Déze BN'er zoekt net als Roy Donders zijn liefde in datingshow

Het is alweer jaren geleden dat Royke zijn eigen realityshow had, maar zou hij ooit weer zijn hele leven tonen op nationale televisie? In Louisa Laat Ze Weer Lachen gaf hij daar antwoord op. Je ziet het in de video hieronder. 

Keert Roy Donders terug op de buis met eigen realitysoap?

08:06