Entertainment

Dit zijn de presentatoren van het Gouden Televizier-Ring Gala

05 oktober 2020 19:05 Aangepast: 06 oktober 2020 09:26
Beeld © ANP

Hoewel er lange tijd onduidelijkheid was welke presentatoren het prestigieuze Gouden Televizier-Ring Gala aan elkaar mocht praten, maakt de Avrotros aan RTL Boulevard bekend dat de kogel inmiddels door de kerk is. Dionne Stax (35) en Frits Sissing (57) zullen deze 55ste editie gaan presenteren.

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt dit jaar gepresenteerd door Dionne Stax en Frits Sissing. Zij nemen de honneurs waar voor Jan Smit, die genomineerd is met Beste Zangers, en Rik van de Westelaken, die niet beschikbaar is door Wie Is De Mol? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Beste Zangers móét de Ring winnen, anders lukt het nooit meer'

Het Gouden Televizier-Ring Gala gaat ondanks de coronacrisis wel door. Toch zijn er de nodige maatregelen getroffen. Zo zijn enkel en alleen de genomineerden welkom tijdens de uitreiking van deze felbegeerde tv-prijzen.

Dit jaar strijden Beste Zangers, Nick, Simon en Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk voor de Gouden Televizier-Ring. Er kan tijdens de avond nog gestemd worden op de programma's, maar voor de andere nominaties zijn de stembussen gesloten. 

De prestigieuze televisieprijzen worden donderdag 8 oktober uitgereikt in een live uitzending om 20.55 uur op NPO 1.

Zo maakt André van Duin maar liefst twee keer kans op een prijs, hij is namelijk genomineerd voor Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Acteur/Actrice. De komiek kon zijn emoties amper bedwingen toen hij de nominaties te horen kreeg, dat zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore