Ga naar de inhoud
Entertainment

Angela de Jong roept 'uitmelker' Martien Meiland een halt toe

Beeld © ANP

Angela de Jong (44) heeft zich uitgelaten over Martien Meiland (59). De verschikking van Hilversum vertelde in de podcast van 'AD' dat ze nog lang niet uitgekeken is op de Meilandjes, maar dat Martien écht moet oppassen.

"Maar dat moet hij helemaal niet doen"

"Uitmelken heeft zin tot op zekere hoogte, maar ik zie hem nu weer in zo’n spotje voor die loterij en dan roept hij: 'Winnen, winnen!' In plaats van: 'Wijnen, wijnen!' Tóen dacht ik wel: oké, dit moet je niet doen", zo vertelt Angela. De tv-recensent doelt hierbij op de nieuwe klus van Martien. Samen met Jan Versteegh krijgt hij namelijk een nieuw programma: Bingo! De 100.000 euro quiz.

Meilandjes
Lees ook:
Meilandjes bekommeren zich om verwarde fan bij landgoed

Het zal het tweede programma zijn dat Martien zal presenteren. Eerder was hij al te zien in Cash or Trash, de SBS-versie van Tussen Kunst & Kitsch. "Dat heb ik ook niet echt gekeken; één of twee keer om te zien of het was. Maar dat moet hij helemaal niet doen."

"Ik neem het hem ook niet kwalijk", vervolgt ze. "Want die familie denkt ook: wie weet hoe lang onze bekendheid duurt en hoe lang deze hype duurt, dus laten we doen wat we kunnen en 'verdienen, verdienen, verdienen' in plaats van 'wijnen, wijnen, wijnen'."

Martien
Lees ook:
Martien Meiland in shock door verrassing van dochters

Maxime Meiland totaal ander mens door liefje Leroy

00:55