Ga naar de inhoud
Entertainment

So fetch! Mean Girls-cast verrast fans met langverwachte reünie

Beeld © Instagram @katiecouric

De cast van 'Mean Girls' is zestien jaar na de release van de film weer bij elkaar gekomen. Vanwege de coronacrisis gebeurde dat wel online en de actrices hadden een belangrijke boodschap voor de meekijkende fans in Amerika: vergeet niet te stemmen.

"Ga stemmen op 3 november that would be so fetch"

De reünie werd geleid door de Amerikaanse presentatrice Katie Couric, die het filmpje ook online zette. 'Het is precies een maand voor de verkiezingsdag, dus zorg ervoor dat je geregistreerd bent en ook gaat stemmen op 3 november. Het is zo belangrijk', schreef ze erbij.

Gaat
Lees ook:
Gaat weer mis bij Lindsay Lohan: uitgeverij klaagt haar aan

Dat is ook wat Lacey Chabert, die in de film de rol van Gretchen Carlson speelde, onderstreepte. "Ga stemmen op 3 november", aldus de actrice, die daarbij de bekende Mean Girls-woorden "that would be so fetch" gebruikte.

Deze
Lees ook:
Deze Mean Girls-actrice zou haar rol zó weer oppakken

Mean Girls was in 2004 een flinke hit en is inmiddels uitgegroeid tot cultklassieker in het tienergenre. De hoofdrollen werden gespeeld door Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Tina Fey en Amanda Seyfried. De film vertelt over Cady, een tienermeisje dat is opgegroeid in Afrika en naar de VS verhuist. Op de highschool moet ze leren omgaan met de hiërarchie die onder de tieners bestaat. Bij wijze van experiment nemen de 'Plastics', de meest populaire meiden op school, Cady onder hun hoede, met alle gevolgen van dien.

Bron: ANP/RTL Boulevard