Entertainment

Kim Kardashian snoert tabloids de mond met familieportret

03 oktober 2020 21:58 Aangepast: 04 oktober 2020 09:56
Kim Kardashian Beeld © ANP

Met een blik op de Instagram-feed van Kim Kardashian (39) lijkt een scheiding tussen de realityster en Kanye West (43) ver weg. Kim deelde zaterdag een familieportret met haar man en oudste kinderen North (7) en Saint (4) en daarop is toch vooral geluk te zien.

Het gezin zit op een trappetje terwijl Kim een peaceteken geeft. Kanye zit achter haar met een grote grijns op zijn gezicht. Kim gaf geen beschrijving bij het plaatje maar voegde er wel een smiley bij die een kus toe blaast.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Showbizzscheiding in de maak: 'Kim Kardashian wil van Kanye af'

De afgelopen maanden werd verschillende keren gemeld dat Kim en Kanye op het punt stonden uit elkaar te gaan. Kim zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen voor een scheiding. Het koppel is zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen. Naast North en Saint zijn Kim en Kanye ook ouders van de 2-jarige Chicago en Psalm van 1.

Waar we eerst alles van Kim en haar familie te weten kwamen in Keeping Up With The Kardashians, komt daar binnenkort een einde aan. Na maar liefst 20 seizoenen, 256 afleveringen en 10 spin off-series, stopt de familie ermee.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Hilton en Kim Kardashian zijn 'opposite twins'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore