Ga naar de inhoud
Entertainment

Videoland gooit 8 kerstfilms online voor wie niet kan wachten

Jennifer Aniston Beeld © Glen Wilson - © 2016 PARAMOUNT PICTURES

Hoewel je ongetwijfeld bewust bent van het feit dat het nog maar net oktober is, betekent het voor de kerstliefhebbers dat het aftellen tot de feestdagen officieel is begonnen. De streamingdiensten kunnen inmiddels ook niet meer wachten. Zo heeft Videoland al een reeks kerstfilms online gegooid.

How The Grinch Stole Christmas

De Grinch is een oude knorrepot die een hekel heeft aan kerst en gezelligheid. Op kerstavond gaat hij, vermomd als de kerstman, naar het dorp van de Who's om de cadeautjes te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo gemeen kan zijn en probeert contact te zoeken met de Grinch.

A Gift Wrapped Christmas

Gwen is personal shopper. Haar nieuwste klant is Charlie, een alleenstaande vader die zijn werk belangrijker vindt dan zijn zoontje, Owen. Gwen vindt het zielig dat Owen zo weinig aandacht krijgt en besluit hem extra aandacht te geven. Terwijl Gwen er alles aan doet om Owen in kerststemming te krijgen, groeit ze ook steeds meer naar Charlie toe.

Deze
Lees meer:
Deze foute Netflix kerstfilm met Emma Roberts wil je niet missen

Random Acts of Christmas

De alleenstaande moeder Sydney is tv-journalist en probeert de identiteit van een geheime kerstman te onthullen. Ze bundelt haar krachten met een andere journalist, de charmante Collin. Terwijl Sydney ontdekt dat het échte verhaal gaat over de blijdschap die de anonieme kerstman verspreidt, wordt ze verliefd op Collin.

Christmas Made To Order

Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven. Er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat écht belangrijk is in het leven.

A Wedding For Christmas

Haley is een succesvolle weddingplanner in Los Angeles. Haar zus gaat trouwen tijdens de kerstdagen en wil heel graag dat Haley alles regelt. Daarom gaat Haley terug naar haar oude dorp, waar ze haar vroegere vriendje weer tegenkomt. Ze worden opnieuw verliefd en Haley begint te twijfelen of ze terug wil naar de grote stad.

April,
Lees ook:
April, May en June was niet bedoeld als kerstfilm

Christmas In Royal Fashion

Kristin werkt als assistente bij een groot PR-bedrijf dat een kerstshow in elkaar zet voor een modebedrijf. Een koninklijke familie sponsort het evenement. De knappe prins Patrick komt een kijkje nemen en valt als een blok voor Kristin.

Office Christmas Party

Clay dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol, die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt, inclusief rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en veel te veel alcohol. 

Christmas Wonderland

Heidi ging naar New York om kunstenares te worden, maar is er nu curator in een galerie. Ze wordt gevraagd om op haar neefje en nichtje te passen en reist af naar haar geboortedorp. Haar oude jeugdliefde vraagt om hulp voor het Kerstbal. Terwijl Heidi de locatie voor het bal aan het versieren is, vindt ze haar passie voor het schilderen terug. Ze vraagt zich af of ze wel weer terug wil naar New York.