Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne Wallis de Vries steekt de draak met coronadiscussie

Beeld © ANP

Sanne Wallis de Vries (49) haalt op Twitter nogmaals uit naar Joop van den Ende (78). De actrice schrijft dat de musicalmagnaat en zij dagelijks contact hebben gehouden na hun opstootje bij talkshow 'Op1', wat door de afsluitende hashtag 'if only' een parodie op de uitspraken van Famke Louise (21) lijkt te zijn. De zangeres liet weten dagelijks contact te hebben gehad met IC-arts Diederik Gommers (56) en zich beter te laten informeren, nadat de twee het met elkaar aan de stok kregen bij 'Jinek'.

"Ik heb dagelijks contact gehouden met Van den Ende; Joop heeft beloofd zich beter te laten informeren", schrijft Sanne. "Binnenkort komen we met ‘n gezamenlijke campagne: we gaan vragen beantwoorden van beleidsmakers over de desastreuze gevolgen van hun beleid voor de theaters."

Famke
Lees ook:
Famke Louise zette Diederik Gommers aan het denken

Woensdag zaten Joop en Sanne samen aan tafel bij Op1, wat tot een fikse discussie leidde. Sanne was het niet eens met de uitspraken van Van den Ende, die zei dat hij blij was dat alle theaters weer opengingen. "Sorry, maar het gaat toch niet allemaal open", reageerde Sanne daarop. "Jouw verhaal is veel positiever dan het eigenlijk is. Ik heb het woord theater maandagavond niet eens gehoord."

Sanne
Lees ook:
Sanne Wallis de Vries geprezen door collega's om Op1-optreden