Entertainment

Leontine druk bezig om van Borsato-naam af te komen

02 oktober 2020 15:13
Leontine Borsato Beeld © ANP

De scheiding tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52) is sinds kort rond, zo liet de zanger onlangs weten. Om die reden gaan sommige volgers van het koppel er inmiddels vanuit dat Leontine weer haar meisjesnaam Ruiters draagt. Als ze daar een vraag over krijgt, vertelt Leontine hoe de vork écht in de steel zit.

"De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen"

Wanneer iemand in een inmiddels verwijderde reactie vraagt of Leontine de naam Borsato op social media blijft dragen omdat het commercieel aantrekkelijker is, kan ze het niet laten om de persoon in kwestie even met de neus op de feiten te drukken. Leontine is het overduidelijk niet eens met de vraagstelling, maar reageert op chique wijze. 'Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt', luidt een deel van haar reactie.

Volgens haar is het namelijk helemaal niet mogelijk om zo 1, 2, 3 de naam van je Instagram-account te veranderen als je zoveel volgers hebt als zij. 'De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boezemvriend Leco sleept Leontine door de zomervakantie heen

Dat Marco en Leontine na een huwelijk van 22 jaar gingen scheiden sloeg dit jaar in als een bom in showbizzland. Vlak daarvoor werd bekend dat Marco jaren geleden een affaire had met pianiste Iris Hond. Later kwam ook nog een andere affaire ter sprake. Bovenop alle relationele problemen, had Marco ook nog eens last van een burn-out. Daarom trok hij zich terug als artiest en op social media. Leontine laat zichzelf juist steeds meer zien op de social kanalen, maar vooralsnog is ze nog wel te vinden onder de Borsato-naam.

Dat Marco als de gebeten hond uit de strijd is gekomen, levert hem veel kritiek op. Zijn moeder Mary is dat inmiddels he-le-maal zat, zo blijkt uit onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore