Entertainment

Wauw: Demi Moore schittert in sexy lingerieshow van Rihanna

02 oktober 2020 13:13
Demi Moore en Rihanna Beeld © Getty Images

De jaarlijkse Savage X-lingerieshow van Rihanna (32) vond gisteren plaats en dat heeft weer pittige beelden opgeleverd. Dit keer liep ook Demi Moore (57) mee in de fashion show en daar keek men met open mond naar.

De lichamen vlogen je om de oren bij de Savage X-show. Rihanna's lingeriemerk heeft het stokje overgenomen van de Victoria's Secret Show en pakt elk jaar iets meer uit. Demi was één van de vele beroemdheden die zich dit jaar op het podium mochten begeven. Naast de legendarische Ghost-actrice lieten Paris Hilton, Bella Hadid, Irina Shayk en vele anderen ook hun beste loopje zien tijdens de show. 

Demi Moore in de 'Savage X'-lingerieshow Demi Moore in de 'Savage X'-lingerieshow
Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Demi Moore goudeerlijk over drie gestrande huwelijken

Paris Hilton, Bella Hadid, Demi Moore en Irina Shayk Paris Hilton, Bella Hadid, Demi Moore en Irina Shayk

Cara Delevingne was ook weer van de partij, net als zangeres en ambassadrice van het merk Normani. Lizzo, de rapper die furore maakte met de hit 'Truth Hurts', was nieuw dit jaar en was in volle glorie te bewonderen. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Lizzo: 'Dik zijn is gewoon hartstikke normaal'

De Savage X-lingerieshow is vanaf nu in vol ornaat te bewonderen op Amazon Prime Video. Rihanna heeft haar handen vol met lingeriepakjes, make-up en haar haute couture-merk, tot grote frustratie van haar vele fans. Die willen namelijk niets lievers dan een nieuw album. In de video hieronder zie je hoe het ervoor staat met de muziekcarrière van Rihanna. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore