Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw seizoen The Walking Dead komt razendsnel op Netflix

Goed nieuws voor de zombie-fans van Nederland. Na enige vertraging zijn de opnames van het tiende seizoen van 'The Walking Dead' eindelijk afgerond. Voor wie dacht nog maanden te moeten wachten op het langverwachte vervolg is er goed nieuws.

De opnames van The Walking Dead liepen dankzij het coronavirus flinke vertraging op. Oorspronkelijk zou de finale van het tiende seizoen al in april te zien zijn, maar de opnames waren nog niet afgerond voordat alles in lockdown ging.

The
Lees ook:
The Walking Dead stopt er nu echt mee

Inmiddels hebben de makers alles op alles gezet om het seizoen af te maken en met succes. Komende zondag kunnen de Amerikaanse kijkers de seizoensfinale bewonderen, en ook voor de Nederlandse fans is er goed nieuws. Netflix zet namelijk een dag later, dus maandag 5 oktober, alle zestien afleveringen direct online.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de bijtgrage zombie's hebben de makers nog iets extra's in petto. Het tiende seizoen telt namelijk zestien extra afleveringen, maar daar moeten de fans nog wel even geduld voor hebben. Deze zullen begin 2021 in Amerika worden uitgezonden en daarna op Netflix verschijnen.

Het doek begint echter wel langzaamaan te zakken voor de immens populaire serie. De makers hebben al aangekondigd dat het elfde seizoen, welke voor 2022 gepland staat, de allerlaatste zal zijn.

Tiende
Lees ook:
Tiende seizoen The Walking Dead krijgt extra afleveringen

Gelukkig kunnen de fans zich nog verheugen op enkele films waarin Rick Grimes (Andrew Lincoln) centraal staat én krijgen de personages Daryl Dixon (Norman Reedus) en Carol Peletier (Melissa McBride) een eigen spin-off.

Netflix heeft onlangs nog een bloederige serie online gezet: Ratched. Maar die is niet zonder kritiek ontvangen, hieronder zie je waarom. 

Nog te verschijnen Netflix-serie Ratched nu al onder vuur

02:03

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore