Ga naar de inhoud
Entertainment

Diederik Gommers maakt debuut op Instagram

Beeld © ANP

Diederik Gommers (56) heeft na zijn optreden in 'Jinek' flink wat lof ontvangen. Hij ging in het programma in gesprek met Famke Louise (21) na het #ikdoenietmeermee-debacle. Het gesprek heeft niet alleen Famke het licht doen zien, maar ook een ware influencer van Diederik gemaakt.

"Heel misschien een keer een foto van een speciaalbiertje"

De voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care was lange tijd niet actief op social media, maar heeft nu toch een account aangemaakt. 'Hallo iedereen', luidt zijn eerste bericht. ' Een Instagram-pagina stond niet bepaald op mijn to do list, maar ik merk dat het een mooi platform is om bepaalde zaken te delen en bespreken. Dat zal ik hier dan ook doen, en heel misschien een keer een foto van een speciaalbiertje.'

Famke
Bekijk ook:
Famke Louise doet exclusief haar verhaal na corona-debacle

De arts wist binnen no time een aardig aantal volgers binnen te harken. Op dit moment staat de teller op ruim 11.000 en dat kunnen er alleen maar meer worden. Zelf heeft hij niet zo'n grote volgdrang, maar zes account hebben de eer om door Diederik gevolgd te worden. In dit lijstje staan onder meer het Erasmus MC én Famke Louise. 

Famke
Zie ook:
Famke Louise exclusief over horrorweek: mentaal kapot

Famke en Diederik hebben na het optreden bij Jinek een zeer productief gesprek gehad. De twee hebben nu de handen ineengeslagen en hebben een hele campagne opgezet. Ook gaan ze mondkapjes verkopen waarvan de opbrengst naar mensen gaan die financieel geraakt zijn door de crisis. Diederik vertelde zelf aan RTL Boulevard welke impact Famke op hem heeft gehad. 

Famke Louise zette Diederik Gommers aan het denken

00:35