Entertainment

Beste Zangers-cover extra beladen voor Simon Keizer

01 oktober 2020 21:12 Aangepast: 01 oktober 2020 21:19
Simon Keizer Beeld © AVROTROS / Beste Zangers

In de jaren negentig scoort Stef Bos (59) een gigantische hit met zijn single 'Papa'. Nu, jaren later doen Suzan en Freek het nog een dunnetjes over. Met hun bijzondere uitvoering van het nummer weten de twee donderdagavond de gevoelige snaar te raken bij presentator Simon Keizer (36).

"Een compliment voor Suzan en Freek"

"Ik heb kort geslapen en de weerstand neemt af, het zal wel een tranendal worden", grapt Stef nog voor de uitzending. En een tranendal, dat werd het zeker. Suzan en Freek bijten het spits af met een nummer waar ze eigenlijk wel een beetje spijt van hebben. "Het voelt een beetje alsof we De Nachtwacht gaan schilderen terwijl Rembrandt op de bank zit", lacht Freek voordat hij het podium betreedt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stef Bos klaar met kritiek Beste Zangers: 'Geen valse tranen'

Niet alleen Stef heeft het moeilijk, ook Simon heeft de tranen over zijn wang rollen. "Dat was een primeur, voor het eerst in 20 jaar heb ik het liedje 'Papa' gehoord. Dat is een compliment voor Suzan en Freek", vertelt hij na afloop. 

Dat het nummer juist in de uitzending van vandaag zit is extra bijzonder voor de Volendamse zanger. Het is vandaag namelijk precies 21 jaar geleden dat zijn 'ouwe' overleed. Eerder vandaag stond hij op zijn Instagram al stil bij het verlies dat hij al die jaren al met zich meedraagt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beste zangers hielp Tabitha groot verlies 'een plekje te geven'

Beste Zangers is dit jaar ook genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. In de video hieronder zie je de reactie van de presentator van het vorige seizoen, Jan Smit. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore