Entertainment

Zangeres EliZe maakt comeback, maar komt 'nooit van Tietenlied af'

01 oktober 2020 17:23
Beeld © RTL

Zangeres EliZe (38) is inmiddels heel wat jaartjes ouder dan toen ze in Kinderen voor Kinderen het beroemde 'Tietenlied' zong. Ondanks het feit dat ze daarna nog hits scoorde met onder meer 'Automatic' en 'Hot Stuff', kennen de meeste mensen haar toch nog van het kinderliedje. Inmiddels heeft ze geaccepteerd dat ze nooit meer van die link af komt.

"Binnenkomt komen twee nieuwe nummers uit"

"Het is of 'Het Tietenlied' of 'Automatic'", zegt EliZe als haar gevraagd wordt waar ze van herkend wordt. "Ik heb me erbij neergelegd dat ik er nooit meer vanaf kom." 

De afgelopen jaren is het even stiller geweest rondom de zangeres, die eigenlijk Elise van der Horst heet. Door problemen aan haar stem, kon EliZe haar carrière niet voortzetten. Daar komt binnenkort verandering in. Ze heeft namelijk een gloednieuwe platendeal getekend.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Zangeres EliZe maakt comeback met nieuw nummer

Hoewel ze nog kan genieten van haar succes van vroeger, kijkt ze toch uit naar wat de toekomst brengt. "Wat er aan gaat komen, is echt heel leuk. Binnenkomt komen twee nieuwe nummers uit." Genoeg om naar uit te kijken dus.

Het hele gesprek met zangeres EliZe in Koffietijd zie je hier.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore